Home – Search

Hotel Arabella Centre

Rooms from 25€ / night

Required fields are followed by *

OUR HOTEL

Hoteli ARABELLA është hotel elegant dhe më i njohur ne Kërçovë.Posedon 24 dhoma komode të rregulluara këndshëm dhe te pajisura me veti të nevojshme të cilat kontribuojne në impresionin pozitiv dhe të qetë të klientëve tanë si: çdonjëra nga dhomat komode në hotelin ARABELLA është e dekoruar me vëmendje dhe me shije, me mobilje moderne dhe tërësisht janë të pajisura me qëllim të përmbushjes së standardeve evropiane si ashensor, klimatizim, radio, TV, internet dhe qasje direkte telefonike.

Restoranti

Restorantet Arabella gjithashtu janë tepër moderne. Restorantet Arabella posedojnë 2 salla moderne ku mund të kaloni qaste të këndshme në gazmende të ndryshme familjare me një standard evropian dhe komoditet. Restoranti ditor punon nga ora 6 – 24 dhe ju ofron të gjithë specialitetet e ushqimit me meny të begatshme dhe kuzhinë tradicionale. Posedon poashtu 3 salla komode për mbajtje të takimeve si : seminare, bankete, ditëlindje etj.

25€

/night

Standart Single Room

40€

/night

Standard For 2 Persons

65€

/night

Familly Room

QUESTIONS?